Menu Offers
November – December 2022
Dear guests,
Thank you very much for your interest in our restaurant Halali! We gladly offer you our menu suggestions for your event.
To ensure that your celebration will be a culinary event, we would like to please you to choose one unified menu for all guests. Gerne gehen wir vor Ort auf einzelne Änderungswünsche Ihrer Gäste ein.
Wenn Sie wünschen, können Sie sich auch sehr gerne Ihr eigenes Menü aus den vorgeschlagenen Speisen zusammenstellen.
Please note our terms and conditions.
Für Fragen, stehen wir Ihnen gerne zur Verfügung, telefonisch unter 089-285 909 oder via E-Mail an info@restaurant-halali.de.
Wir freuen uns auf Ihren Besuch!
Ihr
HALALI-Team
Menu 1
per person 82,00€
Marinierte Tafelspitzscheiben / steirisches Kürbiskernöl / Käferbohnen / Feldsalat
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Hausgemachte feine Nudeln / Trüffelrahmsauce / frisch gehobelter Wintertrüffel
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Medaillons vom bayrischen Rehrücken / Wacholderrahmsauce / Pilze / Blaukraut / Spätzle
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Nougatparfait / Gewürzorangen / Mandelkrokant
Menu 2
per person 82,00€
Zweierlei vom Lachs / Schnittlauch-Sauerrahm / Rösti
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Filet von der Dorade auf Saffran-Risotto
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Rücken vom Ibericoschwein in der Senf-Zwiebelkruste / grüne Speckbohnen / Kartoffelgratin
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Champagnermousse / Portweinkirschen / Vanilleeis
Menu 3
per person 82,00€
Sülze von geräucherten Edelfischen / Schnittlauch-Crème-Fraîche / Feldsalat
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Kürbisschaumsuppe / eigenes Öl / Croûtons
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Bayrische Bauernente aus dem Ofen / Jus / Blaukraut / Serviettenknödel
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Lebkuchenmousse / Vanilleschaum / Zwetschgenröster
Here is an excerpt from our terms and conditions:
- Prices and payment terms
- Our prices are final prices, including the valid VAT and service charge. Rising VAT increases must be passed to the organizer.
- In case of long-term orders, we reserve the right to make a recalculation, depending on the market situation.
- Invoices are must be paid, without deductions, within 10 days. In case of default we reserve the right to charge default interest of 10% per month, additional to the invoice amount.
- The restaurant is entitled to demand a reasonable advance payment or security at any time. The amount of the advance payment and the payment dates can be agreed in text form.
- Number of participants
- We expect the estimated number of guests 3 days before the event.
- A change of the number of persons as well as the definite number of persons must be reported by the customer no later than 1 day, before the event. Otherwise, the previously mentioned number of persons applies.
- Ordered menus will be charged 100%, even if not taken.
You will find the complete terms and conditions here.